2 Ekim 2013 Çarşamba

İlginç Ev Dekorasyonları


Evimiz enerjimizi belirlediğimiz en önemli mekan. Dekorasyonu da bir o kadar önemli. Keyif veren, içimizi ısıtan bir dekorasyon güne güzel başlamamızı ve kötü geçen bir günün ardından kolay toparlanmamızı sağlar.

Ben ev dekorasyonumda değişiklikten yana olanlardanım. Sürekli bir şekilde evde değişiklik yaratır ve o rutin monotonluktan kurtulurum. Küçük ve sevimli detaylara önem verenlerdenim. Çevremdekilerde ve kendimde gözlemlediğim en önemli detaylardan bir tanesi de kişilik ve dekorasyon arasındaki o sıkı bağdır. Ev dekorasyonunuz kişiliğinizin izlerini taşır fakat kişiliğiniz de dekorasyonunuzdan etkilenir.

Eviniz sadece size ait değilse ortak noktada birleşmekte fayda var. Ev ahalisinin izlerini taşıyan eşyalar sizi birbirinize bağlamaya yardımcı olacaktır.

Enerjimi yükselten en önemli nokta ise dekorasyonumdaki ilginç detaylar. Misafirlerimin de ilgisini çeken bu detaylar göz zevkime inanılmaz bir şölen yaşatıyor. Maddi açıdan çok da elvermese de çeşitli sitelerden bu ilginç dekorasyonlara bakmak bile keyif veriyor bana.

İşte sizin için derlediğim ilginç ev dekorasyonları:













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder