10 Ekim 2013 Perşembe

Dekoratif Raflar


Eğer küçük bir eviniz varsa bilirsiniz en ufak bir şeyi bile bir yere yerleştireceğim derken canınız çıkar. Hele iş süs eşyasına gelince çileden çıkarsınız. Oraya mı koysam buraya mı koysam derdine düşmektense almazsınız o çarşıda gördüğünüz bibloyu.

Küçük evlerde büyük işe yaraması için raflar çok güzel bir çözüm. Tabii büyük evlerde de hem dekoratif olarak hem de işe yaraması açısından çok kullanışlı oluyor. Ben eli her işe yatkın bir hobici olarak kendi rafınızı evinizin yapısına, kendi zevkinize göre kendinizin yapması taraftarıyım fakat bu işi meslek edinmiş birçok kişiye de fikri verip şöyle şöyle bir şey istiyorum dedikten sonra da işiniz çok kolaylaşıyor.

Dekorasyondan anlamanıza da çok gerek yok. Evinizde olmasını istediğiniz, yakışacağını düşündüğünüz ama en önemlisi işime yarar bu benim diyeceğiniz güzel alternatifleri internet aleminden çok rahatlıkla bulabilirsiniz. Ben işinizi kolaylaştırmak adına beğendiğim ve ilginç bulduğum rafları sizinle paylaşacağım. İçlerinde çok rahatlıkla kendi yapabilecekleriniz de mevcut.

Raf seçerken dikkat etmeniz gereken birkaç önemli detay var. Öncelikle rafı ne amaçlı kullanacağınızı belirlemelisiniz. Örneğin kalın kitaplarınız için güçlü bir raf, sadece süs eşyası koymak istiyor iseniz de daha ince bir raf kullanabilirsiniz. Rafın güvenli bir şekilde monte edilmesi çok önemli. Deprem riskinin olduğu ülkemizde deprem anında size ve sevdiklerinize zarar vermeyecek cinsten çözümler bulmanız şart.

İşte eviniz için çeşitli raf örnekleri:





















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder