26 Ekim 2013 Cumartesi

İlginç Kitaplıklar


Çoğumuzun maalesef ki kolilere tıkılı birçok kitabı vardır. Evde nereye koyacağımızı şaşırırız ve hemen hemen herkes güzel görünecek dekoratif bir kitaplık bulamaz. Ev dekorasyonuyla ilgili herhangi bir broşür alırsanız elinize göreceksiniz mutlaka dekorasyonun bir parçası olarak kitaplar kullanılmıştır. Fakat iş kendi evimize gelince koyabileceğimiz bir alan yaratmak için çabalar dururuz.

Ben çok kitap okuyan biri olarak ve çoğu kişiyi bu işe teşvik etmek için kitapların en göz önünde olan mekanlara koyulması taraftarıyım. Örneğin salon ya da hol bu iş için oldukça uygun. Evinizde yer kaplayan bir kitaplığa yeriniz yok ise raflar ve sehpa altlarına yapacağınız yaratıcı çözümlerle işinizi kolaylaştırabilirsiniz.

Geniş bir eviniz var ise ayrı bir kitaplık da çok hoş duracaktır. Son zamanlarda ilginç kitaplıkları bir hayli görür oldum ve hemen sizinle paylaşmak istedim.

Ben işlevselliğe çok önem biri olarak aynı anda birkaç işe yarayabilen eşyaları kullanma taraftarıyım. Kitaplık da aynı anda farklı amaçlara hizmet edebilecek eşyalardan bir tanesi. Sehpa kitaplık, merdiven ama aynı zamanda kitaplık, dekoratif bir koltuk ama aynı zamanda kitaplık bunların birçok örneğini görmek mümkün.

Marangozluk artık çağımızda pek göz önünde olan bir meslek olmasa da hala hüküm sürüyor. Siz tasarlayın (ya da internetten bakın ve fotoğrafını götürün) marangoz ustaları yapsın. Benim gibi el işlerine çok düşkünseniz siz boyayın ya da kaplayın. El yapımı eşyalarınızı daha çok sevip daha çok değer vereceğinize eminim.

İşte sizler için araştırdığım ilginç kitaplıklar:

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder